Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/05/175705/annawestling.se/public_html/cms/includes/connection.php on line 2 Anna Westling - Om Anna

OM ANNA

 

Jag erbjuder mina tjänster både till privatpersoner och till företag och är diplomerad samtalsterapeut och coach med erfarenhet av stresshantering och motiverande samtal. Jag coachar lednings-grupper och privatpersoner i stresshantering, beteende- och kommunikationsfrågor och samtalsterapi och arbetar med samtalet som grund till varaktig förändring.

 

Själv går jag i regelbunden handledning och vidareutbildar mig kontinuerligt. Jag har även ett kontaktnät av kollegor, läkare, sjukgymnast, naprapat, kiropraktor och andra friskvårdare som kan vara ett komplement till mina insatser.

 

Jag är medlem i Svenska Psykosyntesförbundet och jag arbetar efter förbundets etiska regler och har ansvarsförsäkring.

 

Jag är diplomerad samtalsterapeut med steg 1-kompetens från HumaNova i Stockholm. Diplomerad coach (EMCC) och arbetar med medveten närvaro (mindfulness, MBSR) och motiverande samtal. Innan dess arbetade jag 18 år inom reklam- & designbranschen, med flera olika arbetsroller och nivåer, vilket har gett mig stor erfarenhet av mellanmänskliga samarbetsformer, internt, med kunder och leverantörer. Genom detta har jag fått en god inblick i arbetssituationer och arbetsformer. Förutom den grundläggande potentialen som finns i varje individ, ligger förebyggande, livslust och personligt växande mig varmt om hjärtat.

 

Redan som liten var jag den som ”medlade” mellan kamraterna och det är något som följt mig genom livet; att vilja hjälpa andra att reda ut och må bättre. Dels genom samtal, dels genom att lyssna. I unga år var jag själv med om en svår traumatisk upplevelse, som jag senare i livet bearbetade och som jag har försonats med tack vare samtalsterapi. Tack vare min egen resa tror jag att jag kan ha en den inlevelseförmåga och förståelse som kan behövas.

 

 

"If there is no way out, there is always a way through"


Eckart Tolle